Jongeren

Focus op Jongeren

Jongeren, van kinderen over tieners tot jongvolwassenen, zijn het belangrijkste publiek van de beurs. Speciaal voor hen is er een reeks uitdagingen om hun interesse aan te scherpen en te verbreden.

We hebben een breed programma samengesteld om hun zin in literatuur volop aan te wakkeren. Via ontmoetingen met auteurs, spelmomenten, voorstellingen, workshops en de meest verschillende activiteiten wil onze boekenbeurs het leesplezier van jongeren aanwakkeren.

Colorie ! C'est du Belge

Teresa Arroyo Corcobado  Philippe De Kemmeter
Loïc Gaume Émile Jadoul 
Françoise Rogier  Marine Schneider
 Emilie Seron Michel Van Zeveren
Gaya Wisniewski  

Heel wat ontmoetingen met auteurs

Elk jaar presenteren een dertigtal auteurs, verhalenvertellers en illustratoren een gevarieerd programma voor scholen en gezinnen.

En Themawandelingen!

De Foire du Livre de Bruxelles heeft ook themawandelingen voor kinderen die op een toffe en ongewone manier literatuur willen ontdekken!
Volg de verschillende trajecten

We hebben verschillende vrije wandeltrajectenom alleen of met het gezin te doen.

 Onze boekenbeurs heeft gratis themawandelingen uitgestippeld die u alleen of met uw gezin kunt doen. Wandel vrij door de beurs in het spoor van de tijdslijnen. Kies uw thematisch wandeltrajecten stop bij verschillende uitgeverijen van kinder- en jeugdboeken: ideaal om originele ontdekkingen te doen! Vertrekpunt met trajectkaart: JongerenInfoPunt. Voor het hele gezin vanaf 7 jaar.

 

Scholenprogramma 2020 in the frans

Voor schoolactiviteiten op de Foire du Livre de Bruxelles is het nodig vooraf te reserveren. Zo kan iedereen genieten van een kwaliteitsvol bezoek. Het is ook mogelijk onze boekenbeurs te bezoeken zonder reservatie en deel te nemen aan activiteiten op de gratis route (tentoonstellingen, parcourspelletjes….).

Wilt u uw groep inschrijven voor een activiteit of ontmoeting? Neem contact op